Barn å barnbarn på besök

by on Nov.10, 2018, under Allmänt skrivande


Idag kom min äldsta dotter på besök och med sig hade hon barnbarnen Johnny, Daniel och Nina. Det var kul att träffa dom då vi nog inte setts i år faktiskt. Förr var de ju här på sommaren lite men nu har de ju haft husvagnen stående vid Liens Camping.  Nu har de ju separerat så vi får väl se hur det blir i fortsättningen. Å de fick ju som Daniel och Nina brukar säga ”Morfarsmat” vilket alltså är pomme å oxfile med beasås.

I veckan strulade modemet som Kevin använder till ADSL anslutningen till sin dator. Ringde å undrade om Telia hade något fel men det var inga problem men däremot konstaterade han att modemet som jag hade slutade att levereras för 10 år sen så nog skulle jag få ett nytt modernt som både fungerar på adsl och fiber. Efter bara ett dygn så kom lantbrevbäraren.

Å det var bara att ansluta kablarna och vips så fungerade allt utan problem. En stund efter jag startat det så ringde telefonen och det var Telia som hade sett att jag fått igång det och han undrade om det var några oklarheter eller om jag fixade ut allt själv. Snacka om service.


1 Comment for this entry

  • Telia Sverige

    Hej!

    Härligt att höra att allt gick fint kring leveransen av modemet och att bredbandet kom igång direkt. Det är bara att höra av sig till oss om det skulle uppstå några frågor eller oklarheter framöver. Vi finns förutom i telefon även på chatt och i sociala medier! :)

    Ha en fin kväll! /Lisa, Telia Kundservice

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.