En bomkörning idag igen

by on Nov.08, 2018, under Allmänt skrivande

Lika grått och trist utanför stugan som det varit de sista dagarna. Å inte har det hänt något att fotografera heller. Även Kevin har varit seg och trött å hör å häpna så har han inte orkat träna på två dagar nu. Så återstår väl att se om han kommer iväg idag men det är en tuff vecka för honom då han har fyra prov i skolan.
Rebecca kom in å tog en fika efter att hon kört sin lille kille till förskolan. Lagom när vi hällt upp kaffet går larm. Bil i diket i Vilbergen. Båda rusar ut och hon hänger med in till stan.

Hon struntar i olyckan och tar bilder på mej istället å hon tog några stycken men de ligger ju på kategorin Vem är Trollet i skogen. Förstod från början att inte NT skulle köpa någon bild då det inte var någon skadad så det var bara att återvända hem till skogen och det halvljumma kaffet.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.