Dimmigt och grått utanför stugan

by on Nov.05, 2018, under Allmänt skrivande


Även om det nu inte var så kallt ute idag utan närmare 9 grader utanför stugan så såg det inte så inbjudande ut att gå ut i alla fall. Så när jag hade kört Kevin till skolan och återvände mot skogen så stannade jag till vid Karstorp och tog denna bild.
Hemma i stugan startade jag med lite pappersarbete och därefter bestämde jag mej för att göra ett par köttfärslimpor också. En fick bli dagens middag och den andra frös jag in så nu har man en middag i reserv. I  morn har jag redan bestämt att vi ska äta ryggbiff och pomme.
Hämtade Kevin på eftermiddagen och sen plockade jag lite och fixade innan vi drog in till stan igen då han skulle träna. Mopeden är ju avställd under vintern och även om man kanske kunde ha kört den så är frågan hur roligt är det när det är grått och duggar ute och mörkt. Å snart är ju faktiskt kylan här också.
Nu har vi ätit middag och jag har jobbat lite och funderar på om jag ska krama kudden en stund innan jag kör igång nattpasset. Var i alla fall i kontakt med vårdcentralen och påminde dom om att jag fortfarande levde och väntade på en läkartid :)  Men inte fick jag nån inte men de lovade i alla fall att återkomma innan veckan var slut men jag räknar inte med att få någon tid denna vecka i alla fall. Har jag haft skallebang i jag tror två månader kan jag väl ha det en vecka till.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.