Jag träffar inga eller…..

by on Nov.04, 2018, under Allmänt skrivande

Jag brukar ofta säkert nämna att jag sällan umgås med några vänner eller fikar med någon. Jag kikade i natt igenom min blogg och konstaterade att jag nog ska hålla käften. Jag har ju faktiskt haft rätt många besök och även farit iväg på några fikaträffar där det inte finns bilder men här är några jag har träffat under året.

Även de små fåglarna har vid flera tillfällen kikat in i huset och sån tur är har jag lyckats hjälpa dom ut också innan vår katt Pärson har lyckats lokalisera dom. Några av de jag träffat finns tyvärr inte med på bild men kanske ska jag inte klaga. Det finns de som inte träffat alla dessa trevliga människorna. Å ni ska veta ni som jag träffat under året att ni har garanterat förgyllt min dag.  Kram till er alla oavsett om ni finns med på bilden eller inte. Somliga har ju valt att inte vara med.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.