Vilken granne jag har

by on okt.17, 2018, under Allmänt skrivande


Så här fint utanför stugan ser det ut idag när grannen Rebecca har varit ute och fixat i hela trädgården i flera dagar. Det är ris, buskar, gräsmatta å annat bråte som kommit bort så nu är vi alltså beredda på snön här ute i skogen.

Häromdagen fixade hon ju till så drönaren fick lite färg också så jag hittar den lättare om den mot all förmodan skulle försvinna eller krascha men får väl hoppas att det räcker med en drönarkrasch. Här är Hugo och vår lilla Tussen med ut när jag testar drönare så den går problemfritt.

Å nog borde den här synas bättre så här på hösten om den skulle försvinna. Så nu är det bara de extra lamporna som ska dit igen så den är godkänd för nattkörning också.

Bubbelbadet har slutat läcka efter att jag stängt av kranarna till en pump så nu ska den skruvas bort och förhoppningsvis ska han som jag lämnar den till kunna byta packning så även den pumpen kommer igång igen. Å klart att Kevin har varit nere och testat badet.

Den här tjusiga bilden tog jag härom morgonen när jag körde Kevin till skolan. Solen på väg upp men väldigt dimmigt på fältet mellan backen och vår stuga.

Medans Rebecca har fixat gården så har Hugo tagit hand och även fått sällskap av Tussen. Å så här såg det ut igår när Hugo åt lunch på sin altan. Själv var jag ju i stan men Tussen viker inte en meter från Hugo vad han än gör på tomten så de är verkligen bästisar.

Å vad hörde jag i morse när jag gick upp utanför min toalett. Kikade ut och klockan var ju bara halv åtta men nog fan var Rebecca ute och fixade och Hugo väntade ju på Tussen.

Framåt förmiddagen så åkte vi upp och hämta potatis hos Lelle och Rebecca och Hugo hängde på. Efter det så körde vi vidare till Janne Skvättan och hälsade på som höll på att släppa ut sina hästar för dagen.

Hugo skulle få sitta på en av hästarna men han kom lite långt bak så hästen började krumbukta sig lite å då valde allt Hugo att avstå från någon kort hästridning.

Janne undrade om jag inte kunde ta ett par flygbilder nån dag eftersom han fått i ordning på poolen igen. Å klart jag kunde det och drönaren hade jag ju med mej.

Tussen har varit med Hugo hela dagen och först vid 19-tiden ikväll så kom hon tebaka hem in till stugan fast det var allt lite tveksamt att hon ville det hade det sett ut som å så här såg det ut lite tidigare inne i deras stuga å bilden fick ja ju av Rebecca.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.