Så var helgen över

by on okt.14, 2018, under Allmänt skrivande

Så var helgen över. En helg med strålande solsken och närmare 20 plusgrader på dagen.  Jag har dock inte fått så mycket gjort i trädgården som jag tänkt mej för skallebangen och allt annat gör att jag är stentrött men det blir väl bättre vartefter.
Tidigt i går morse så skrev mina vänner i Borlänge Godmorgon och platsen var i Ullared. Hade en liten känsla av att de skulle kika förbi på hemvägen och mycket riktigt.

Framåt kvällningen rullade en fullastad bil med Ge-Kåspåsar upp på gårdsplanen och Erica och Magnus berättade att nu var Julklappsinköpen klara för i år. Ja så kan man ju också göra. Lite fika och lite prat blev det innan de lämnade skogen och fortsatte sin långa resa hem till Borlänge.
Nattjobbet gick bra men hade attans så svårt att somna i morse så jag gick ut och satte mej på slipersen vid grusgången och åt lite frukost medans hundarna var ute. Sen gick jag in och lyckades somna ett par timmar.

Fick igång den lilla fyrhjulingen men så fort jag stannade den och skulle starta igen så var batteriet dött så det blir nog att införskaffa ett nytt batteri till den i veckan. Snälla grannen Rebecca kom in och körde med trimmern där man har svårt att komma åt med åkgräsklipparen för jag tänkte att gräset skulle klippas en gång till nu innan det blir kallt och den eventuella snön faller ner.

Hug som var på gården på framsidan var ju nöjd för han fick ut Tussen att leka med och hon rymmer ju aldrig hemifrån heller är ju en fördel.  Men nu har klockan närmat sig sex och Hugo har gått in till deras stuga och likaså Rebecca. Hennes gubbe Micke har lite ont i ryggen så han har hamnat i sängen framför tvn. Här i stugan sitter Kevin och ser på nån film på datorn. Själv funderar jag på om jag ska vila eller inte. Nu har vi ju i alla fall ätit Entrecote och potatis med pepparsås ja å så ett par stora ryggbiffar också förstås. Här räcker det ju inte med en kötbit var :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.