Nu är värmen i stugan tryggad för vintern

by on okt.11, 2018, under Allmänt skrivande


Ikväll kom den stora lastbilen med sex gallerkorgar fulla med prima björkved i rätt längder som förra året. Placeringen på korgarna blev nog lite bättre än förra året så nu kan vi elda på och det var ju verkligen kris. Vi hade väl kanske till ett par dagar kvar att elda med och även om det nu ska bli varmt igen så känns det bra att ha allt hemma.  Här har fyra korgar lastats av och ytterligare två kom på plats innan jag drog över presseningen.

Tidigare idag var jag ute vid Kungsängen då jag såg på min flygradar att Sjöräddningshelikoptern 006 var på väg in mot Kungsängen. Tog några bilder på den men blev ju inte helt nöjd av vissa orsaker så jag får nog lurpassa på dom nästa gång de kommer och äter här.

För faktum var att de flög från Visby till Kungsängen och så gick de in och åt lunch på restaurangen innan de satte sig i helikoptern och på radarn kunde jag följa dom tillbaka raka spåret till Visby. Måste ju kännas bra att kunna åka över till fastlandet och äta lunch. Men misstänker att det var någon som kanske behövde några flygtimmar extra å då var ju den utflykten rätt bra.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.