Vilken tur jag hade

by on okt.09, 2018, under Allmänt skrivande

Idag när jag åkte in till stan så mötte jag Slamsugsbilen å jag trodde ju inte det växt upp något direkt men för säkerhets skull gick jag och kikade när jag kom tillbaka hem.
Det var totalt igenväxt så jag hittade en såg och så var det bara å börja. Jag hade ju inte lust att betala två körningar då de inte går in om det inte finns en gång till trekammarbrunn.

Så till slut fanns det en gång. Inte skitstor men nog så man kan både gå och dra fram slangen när han tömmer brunnen.  Pratade med honom och nu skulle han ju inte komma förrän i morgon. Då är det bara att hoppas att han inte kommer när vi ska fara till skolan för då lär vi väl komma försent men det märker vi ju.
Idag blev det ett par extra körningar till stan då Kevin skulle ta sitt första Gymnasieklassfoto och det var ju förstås två timmar efter att de slutade skolan så jag hämtade honom och så åkte vi hem och åt under tiden.
Lite senare ikväll så bar det av igen till stan då han skulle träna med Markus och efter 1,5 timmar så bar det av tillbaka hem. Idag hände det inget blåljusnyttigt när jag var i stan men igår lyckades jag ju kränga en bild på en singelolycka på E22 nära Tingstad. Även fast jag var hemma och positioneringen blev fel från början så hann jag fram och ta bilder.
Ska nog krypa ner och vila ett par timmar innan nattpasset nu för jag fattar inte men jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går och skallebangen ja den får ja ha ett tag till då det inte finns några tider enligt vårdcentralen utan jag står på ”kö-listan”


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.