2 Blyga Läppar

by on okt.07, 2018, under Allmänt skrivande


Igår kväll efter mycket velande bestämde jag mej för å åka in till Borgen en sväng. Min kompis Anneli på Öland skrev ju att 2 Blyga Läppar skulle spela där och dels gillar jag dom och så är det ju hennes son som spelar trummor också. Men betala 240 kr för några timmar med högt ljud. Näää
Så jag åkte in vid halv tolv och kom in utan att betala å där stod jag sedan och tog ett x antal bilder på gruppen som jag lovat dom å så förstås lyssna ja ju på deras låtar.

När spelningen var slut hängde jag med Fredrik in där gruppen satt i lorsen och pustade ut efter spelningen och vi konstaterade att han hade även varit med när Kevin var och spelade Ölandscupen för några år sedan och då spelade ju hans lillebrorsa mot Kevins lag :) Minns ju Anneli och hennes sambo Per men han berättade ju att han inte riktigt såg så vårdad ut på den tiden så det kanske var därför jag inte minns honom. Tyvärr vann ju Öläningarna den matchen.

Mycket folk kom det i alla fall för att lyssna och se 2 Blyga Läppar å när spelningen var slut låg det tyvärr ett x antal flaskor både hela och trasiga över stora delar av golvet kunde jag konstatera.

Ta en bild för faan så jag kan skicka det till morsan flina han å sa å jag som inte gillar å vara med på bild ställde trots allt upp och klart hon blev nöjd av å se två så stiliga killar eller…..


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.