Ett varv till Maxi med Kevin

by on sep.25, 2018, under Allmänt skrivande

Igår bestämde jag mej för att organisera om lite i bilen när det nu börjar bli kallare om nätterna. Att ha utrustningen ligga kvar på nätterna gör ju att batterierna drar ur om jag nu inte har värmaren inne ibilen i gång som jag hade förra året. Så jag tog in allt igår och gjorde om min gamla hårda väska där jag hade filmutrustningen tidigare.

Å så här blev det. Under kontrollerna ligger dessutom extrabatterier till drönarna och även varningsljusen som kan användes vid behov nattetid. Min stora nya kamera fick däremot inte plats så den får allt hänga på axeln men hamnar även den inne nattetid. Är nog dax att backa in bilen i garagetältet nu så man slipper skrapa rutorna om det är bråttom iväg. I morse var ju faktiskt lite frost på rutan men jag slapp att skrapa dom i alla fall.

Körde in Kevin till skolan då termometern utanför stugan bara visade på någon plusgrad och det är nog inte så skönt att åka moped nu. Ludde valde dock att göra det även idag men det tar nog inte många dagar förrän även han vill sitta i en varm bil till och från skolan.
Kom lagom hem och fixade lite när mobilen ringer. Det var Kevin som undrade om jag var i stan. Men det var ja ju inte men då var det inget sa han. Men då jag frågade honom så berättade han att klassen hade fått håltimma på 2,5 timmar på grund av en slarvig lärare. Jag kommer å hämtar dig sa jag åt honom och han lät ju glad men på vägen in funderade jag på om vi inte skulle åka och köpa kläder på den tiden. Hade ju planerat klädinköp denna vecka å då skulle vi ju ha det gjort.  Så när jag kom till skolan å berättade min idé tyckte även Kevin det lät bra.
Fast först åkte vi till Mediamarkt då jag lovat honom tidigare att få Fifa19 edition när det kom ut och det kom ju faktiskt ut idag. Så han blev ju nöjd direkt. Han tyckte vi kunde kolla på Lager 157 om de hade några skapliga jeans men det fanns inga som passade i storlekar tyckte både han och jag men då väntar vi tyckte han.
Nämde att det fanns ju en märkesbutik på Maxi men han var lite tveksam å sa att han hade ju fått spelet nu även om han gärna skulle vilja ha märkeskläder. Så vi körde över till Maxi och gick in  i den butiken i alla fall. Å visst hittade vi rätt storlekar där som satt perfekt så det blev två jeans, två t-tröjor och så gick vi och åt på restaurangen de har där. Förr gjorde jag det ofta men de har nog bytt ägare flera gånger där och maten smakade ju inte så värst bra men som Kevin sa efteråt . Var ju inte så gott men man blev ju i alla fall mätt.
Nu har jag släppt av Kevin i skolan igen och är hemma i skogen och fixar en tvätt och hänger in Kevins nya kläder i skåpet. Om ett par timmar ska ja fara in igen och hämta honom. Men kanske jag har tur. Hade ju faktiskt tur igår när jag hämtade honom då det gick larm precis när vi körde på Ektorpsgatan så det var bara å dra till Norra Promenaden och fota och jag lyckades kränga en bild till NT.  I helgen hade jag ju olyckan på E4 där åtta bilar var inblandade i en olycka där jag fick kränga både bilder och film till NT.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.