En riktigt blåsig helg

by on sep.22, 2018, under Allmänt skrivande

Igår så blåste det jäklar mycket och det blåste inte bara utan det vräkte ner regn och åskan gick också. Var inne några svängar i stan och tänkte jag kunde fånga någon stormbild som gick att sälja men det sprack. Kevin var och tränade och efter det så följde Liam med ut i skogen. Å eftersom nu bubbelbadet var fixat och rent samt varmt så passade grabbarna på att vara där en stund och lite senare på kvällen kom hans pappa och hämta honom.
Idag så var det dock vackert väder men blåsten hade inte riktigt gett med sig. Jag körde in Kevin till träningen och lagom när jag släppt av honom så gick ett larm om lägenhetsbrand på Vilbergsgatan.
Hade jag nu bara vänt mej om på Vilbergsparkeringen så hade jag nog fått bättre bild. Visserligen var jag framme före brandkåren men de boende hade lyckats släcka balkongbranden själva. Å när jag stod där så konstaterade jag att jag hade ju sett branden från parkeringen om jag tittat däråt.

Men om jag nu inte fick sälja nån stormbild igår så fick jag i alla fall kränga iväg en bild till NT idag som kom in så det var ju inte så dumt.  När Kevin kom ut så åkte vi till Pinnmogatan och hämtade Macke. Det var ju inte igår hans kompis Marcus var ute. Det blev väl mycket snack vid datorn men även nere i bubbelbadet dit grabbarna traskade ner. När de inte kommit upp efter en timma var jag tvungen å gå ner å se efter så de mådde bra men det var lugnt de satt där å prata och drack cola. Men vid 22-tiden så körde jag hem Macke till stan och vi får väl se när han tittar ut nästa gång. Jag tror dock att båda grabbarna tyckte det var trevligt. Förr när de var yngre så var de ju tillsammans och spela så gott som varje dag men de växer upp och även växer ifrån varandra lite och nu går de ju heller inte i samma skola längre.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.