En Whiskey på pooldäcket

by on sep.20, 2018, under Allmänt skrivande


Igår när jag skulle göra rent bubbelbadet där det hade blivit massor av alger så fick jag syn på denna vråk som satt på en gren ett stycke bort från stugan. Jag traskade upp och hämtade min nya kamera och gick ner igen.

Jag hann att få ett par bilder innan den lyfte från grenen och flög ut över fältet. Själv fortsatte jag med rengöringen av bubbelbadet. Å på eftermiddagen kunde jag slå på vattnet och börja fylla på det igen. När kvällen närmade sig så var badet halvfullt å jag nöjde mig med det då vi inte har så jäkla mycket vatten och det är ju synd att ta allt så man får vänta på att vattnet ska rinna till.

Så jag satt mej ner vid pooltrallen och kikade ut över fälten om jag kunde se några djur. Whiskeyn smakade bra och kvällen var lagom ljummen ute fast det började blåsa en aning.
Eftersom jag var ledig i natt så låg jag och drog mig lite extra länge i sängen. Vaknade till vid 10-tiden och Kevin hade för länge sedan tagit sin moped och åkt till skolan.
Satt igång och fyllde upp det sista i bubbelbadet och på eftermiddagen kunde jag stänga av kranen och slå på värmaren i badet också. Så i morgon fredag lär det nog gå att bubbla.

När Kevin kom hem från skolan så sa han att han hade väldigt lite luft i bakdäcket och mycket riktigt hittade jag en skruv. Så när han skulle träna så skjutsade jag in honom och jag själv stack till Biltema och fixade ett set med ”Gör det Själv” lagning och det är ju precis så de gör på macken men nu kunde jag ju laga det hemma när vi kom tillbaka. Så nu är det bara att hoppas att jag gjorde rätt och då slipper jag ju köra honom till skolan i morgon. Men han börjar tycka att det är lite kyligt på morron å åka moped så snart är det väl dax attt börja köra de båda grabbarna till skolan. Ludde har ju tur som går i samma klass som Kevin annars hade han ju fått åka buss och krånglat och åkt betydligt tidigare. Nu slipper han ju det.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.