Besök i stugan

by on sep.17, 2018, under Allmänt skrivande

Igår var jag inne en sväng och skulle se hur fotbollssupportarna skötte sig men det gick ju lugnt till väga så några nyhetsbilder blev det inte. Så jag återvände till stugan och tänkte åka in efter matchen ifall det skulle bli något då.
Men då ringer telefon och det är Rickard Sjödin som är på väg från Borlänge till Västervik och tänkte kika in en stund å visst var han välkommen. Frågan var ju om jag skulle hinna bjuda honom på mat men jag tog chansen. Men lagom som jag började med maten så gick det larm om en singelolycka utanför Västra Husby. Ringde upp Rickard och sa att jag skulle straxt vara hemma igen i stugan och han hade ju ett par mil kvar.

Framme vid olyckan som inträffat vid Vena mellan Västra Husby och Östra Ryd så tog jag ett par bilder och NT köpte in en bild och jag återvände hem.

Hemma på gårdsplan satt Rickard å vänta i sin bil och han hade ju nyligen kommit berättade han. Lite snack blev det medans jag på nytt började laga middagen som blev en Laxplanka.
Fick även ner datorn som har varit vid min mast i Leksand och som inte längre fungerar. Funderar på hur ja ska göra med den masten och anläggningen.

Men maten kom fram även om det nu inte blev riktigt så gott som jag tänkt men det dög åt oss alla i stugan och efter det så åkte Rickard vidare mot Västervik. Själv fortsatte jag jobba och framåt kvällen blev det ju även ett par timmars vila innan nattpasset drog igång.
Måndagen har väl gått sin gilla gång. Städat, tvättat bytt sängkläder osv. osv.  Alltså bara det gamla vanliga.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.