Riktigt körig eftermiddag

by on sep.16, 2018, under Allmänt skrivande

I fredags blev eftermiddagen riktigt körig. Kevin hade glömt sina gympabyxor hemma å jag lovade att komma in med dom vid 11.30. Innan jag han åka hem därifrån så dök det upp ambulans och polis i Ektorp och efter en stund kom fler polisbilar och även avspärrningsband upp. Till slut fanns 3 ambulanser 12 polispatruller samt räddningstjänstens stegbil på plats.

Men innan hade jag förstås informerat NT att nyheten var min och att de inte skulle skicka någon fotograf. Men det drog ut på tiden så det slutade med att Thomas Möller fick komma upp med en dator och låna ett av mina minneskort för att tanka ner filmerna till redaktionen medan jag fotograferade vidare och till slut så fick jag ju även när den man som misshandlat en kvinna greps och fördes ut till ambulansen för omplåstring innan han transporterades vidare till polisen.

När pådraget var slut först tre timmar efter att det började så kunde jag återvända till skogen och stugan. Sån tur var så hade jag ju faktiskt lagat till en köttfärslimpa till middag redan på förmiddagen innan jag åkte in och lämna gympabyxorna.
Sen blev det bara att jobba vidare och natten var ju riktigt lugn och inte heller dök det upp något mer foto eller filmuppdrag och nu är det natten mot söndagen och det är lika lugnt denna natt.  Igår eftermiddag gick vi in till grannstugan där det var födelsekalas både för Micke som fyllt 40 år i veckan och så lilla Hugo som fyllt 5 år.
Sån tur var så kom vi in när det fanns sittplatser för det var riktigt mycket folk i den stugan ett tag av antalet bilar på gården att döma :)
Nu blir det snart några timmars sömn. Klockan närmar sig sex denna söndagsmorgonen och den där förbannade huvudvärken har inte gått över än. Men sån tur är så slipper man hostan och febern man har hade över en vecka i alla fall.
Kan ju önska att skallebangen är borta när man vaknar men den chansen är väl lika liten som att vinna på lotto verkar det som.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.