Nu är det färdigtshoppat med fotoprylar

by on sep.13, 2018, under Allmänt skrivande


Igår lånade Rebecca och Hugo in våra hundar och efter ett tag kom detta foto: Är ju lustigt att hon fick dom att ligga och sitta still tillsammans å jag tycker bilden blev kanonbra.

Jag handlade ju lite varningsljus nu när mörkret börjar närma sig och som kan vara bra att ha med sig då man åker ut på olyckor och annan fotografering nattetid. Bara å festa på taket när man stannat så sitter den kvar med en magnet och lyser rejält.

Skulle åka och fota lite men lagom innan jag kom ut skicka Kevin ett sms och frågade om jag var vaken så istället för att åka upp på motorvägen så svängde jag in på vägen mot Herstaberg å så ringde jag upp honom. Han ville bara ha några kronor överförda då han inte trodde han hade några så ja stannade till och fixade det.  Sen ringde jag Rebecca då jag ändå vänt in mot stan igen och jag visste ju att hon var på Plantagen och kikade.  Hon hade precis klivit ut därifrån å vi bestämde för en fika på Lindahls på Maxi. Var ju riktigt länge sedan jag var där och fikade.

På vägen ut därifrån så mötte vi Rebeccas svärfar Nisse som var på väg in och skulle handla en skjorta. Annevie var sjuk och verkade ha samma skit som vi haft i stugan ute i skogen.
Efter att ha handlat lite på DollarStore när de öppnat så återvände jag till skogen och plockade lite. Var även nere vid sjön och testade hur det gick att fota husen  vid Åselsta från vår gamla badplats.  Det var ju ett bra stycke mellan oss och konstaterade att det var 1,5 km mellan huset jag fotade och där jag stod.
Å nog blev resultatet bra fast är ju svårt att hålla stilla när man plåtar något på så långt avstånd och mitt stora Manfrottostativ är ju klumpigt att ha med sig bara för min kamera så jag åkte in till stan en gång till och nu till Mediamarkt.

Hade ju tänkt att bara köpa det här. Litet men stadigt ändå och passar att ha med sig på fotojobb i mörkret säkert men så hittade jag ju ytterligare ett litet stativ som jag blev nyfiken på.

Så även det fick hänga med fram till kassan faktiskt. Men nu är det nog färdigshoppat vad gäller kameraprylar i alla fall.  Solen är på väg ner och jag har bestämt mej för att rulla in mot stan och tanka upp bilen då jag vet att det är lite bensin kvar bara och om det händer något långt bort så kan det ju vara bra å ha full tank.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.