Helgen blev inte som jag ville

by on sep.12, 2018, under Allmänt skrivande

Efter att jag sovit ett par timmar på fredagen så åkte jag in till stan och tog några bilder på SD:s torgmöte där Jimmy Åkesson valtalade. Men sen framåt eftermiddagen kände jag skallebangen, hostan och febern smyga på mej. Å det blev ju inte nån rolig helg. Å har trots att det är onsdag fortfarande ont i ryggen av allt hostande men mår väl rätt bra ändå. Kevin kom iväg till skolan i fredags i alla fall och har hållt sig frisk sen dess.

I tisdags kom i alla fall mitt paket och det var ja ju snabb med att hämta ut. Det som finns i paketet släpptes ju den 17 i butikerna å är ju bara ett mindre antal som släpptes till att börja med men jag lyckades få köpa en genom ett företag i Lund.

Den nya Nikon Coolpix P1000 förstås. Den har ju flera finneser som inte föregångaren P900 har som jag också var snabb att köpa när den kom ut. Men nu får den kameran vara som reserv å jag får väl hoppas den här prylen tjänar in sig inom några månader.

Den är ju betydligt större och framförallt har den så man kan justera ljusstyrkan på natten när man filmar. Det kunde man inte på P900. Å likaså är det en enorm zoom.

Zoomen fick jag nytta av idag då jag drog iväg på en olycka men hamnade förstås i kön och kom inte närmare än 400-450 m. Gläntade på bildörren där jag stod och zoomade in och bilden blev klart godkänd. Var väl bara ddet att en lastbil stod ivägen där själva olycksfordonet var men det kunde man ju inte göra något åt.

När jag väl kom fram kunde jag ta bilder på bilen på nära håll. Hade sett Thomas Möller stående på en bro mitt över olyckan och han såg tydligen mej och knäppte förstås av en bild och skickade över. Men snart blir han ju borta i några veckor så då jäklar :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.