En älg på besök

by on sep.07, 2018, under Allmänt skrivande


Igår kom en älg på besök nedanför gården. Rebecca i grannstugan hann dock få fram sin kamera och knäppte en bild på älgtjuren. För några dagar sedan så de en älg ute på fältet och jag misstänker att det är Lelles morotsfält som hägrar och som gör att de kikar fram. Är ju länge sedan nu som vi hade älgar på fältet.
Kevin fick vara hemma även igår men idag så ska han komma iväg till skolan men jag bestämde med mentorn att han skulle sluta efter matten då det bara är gymnastik efteråt och han bör väl inte anstränga sig då han ändå inte är helt frisk än.
Jag var ju på informationsmöte på Ebersteinska gymnasiet och där träffade man ju några gamla bekanta och förstås så fanns ju Luddes mamma och pappa på plats också. Nu är det arbetsnatt och klockan närmar sig tre. För ovanlighetens skull kommer jag att vara ledig nästa natt som är natten mot lördagen och jag har bestämt mig för att ta en Whiskey nere vid pooltrallen och se om man ser några älgar eller andra djur framåt skymningen. Å händer det något stort i stan som är av fotograferingsvärde så har Rebecca som jobbar då lovat att köra mej dit.
Blir säkert en sväng in till stan redan på middagen då jag räknar med lite stökigheter i samband med att Jimmy Åkesson från SD ska valtala på Tyska torget och jag vet ju hur det var förra gången han var här. Så det blir att ladda kameran ordentligt innan man far in.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.