Det blev några svampar

by on sep.05, 2018, under Allmänt skrivande

Rebecca ringde på eftermiddagen och berättade att hon såg någon med en korg traska inåt skogen vid kröken bortanför oss. Snabb som jag var så smet jag ut från stugan och sjuklingen och gick bort till ett ställe. För om svampen hade kommit så skulle den finnas där.

Å visst hittade jag lite men inte så mycket som jag ville så när Rebecca och Hugo kom tebax så hade jag satt mig på altan och börjat rensa lite.  Erbjöd dom att de kunde få svamparna men de hade sen förra året kvar och det har ju jag också igentligen även om det kanske inte är så mycket kvar så jag fortsatte att rensa.

Hugo ville låna en av våra hundar och gå en sväng och ja inte ensam förstås utan även hans mamma Rebecca också. Å helst hade han ju velat haft alla tre men det är jobbigt med tre vovvar i löplinor om man är liten så det fick räcka med den han önskade först å det var ju Candy.

På hemvägen så klev de ut i fältet bortanför oss och den här bilden fick jag på messenger. Vacker bild på de små.  Själv hade jag lagat maten som fick bli kyckling och ris idag och även lilla Hugo fick lite mat också innan de traskade vidare in till sig i sin stuga.
Kevin har i alla fall lyckats bra med att smitta mej för ikväll känns det nästan som jag har feber och han känns rätt varm också så det blir nog att vara hemma i morn också då jag konstaterat att han bara har tre lektioner. Bättre han blir frisk. Själv ska jag ju till skolan i morn kväll på något möte nu när de börjat gymnasiet.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.