Sjukling i stugan

by on sep.03, 2018, under Allmänt skrivande

Kevin har varit lite hängig sedan i fredags och igår blev det inte lång träning innan han kom hem. Senare så hörde jag hur han lät och även under natten så vände han sig och vred och ojade sig.  Ont i halsen, yr, och svettig så det slutade med att jag fick sjukanmäla honom på morgonen.

Straxt före midnatt fick jag fara iväg ut på Gamla Övägen nära Luddenkrossen där en bil kört in i bergväggen. Ingen skadad och bilen var inte så demolerad ändå men jag fick i alla fall leverera en bild till NT vilket jag förstås var glad för.
Totte kom och kikade på altan vid halv nio och den måste ju bytas ut så det håller att gå på men sen är det ju vad det kostar. Å idag fullbordade jag ju beställningen på min P1000 som förhoppningsvis ska tjäna in sig rätt fort.
Efter det så lade jag mig att sova några timmar vilket jag kände att jag verkligen behövde.  Vaknade till och fixade lite i stugan.

En sväng in till Ica förstås och när jag kom hem så höll Micke och Hugo på att klippa min stora gräsmatta och han fick klippa i två omgångar eftersom det hade blivit så högt.

Rebecca plockade bort all fallfrukt från äppelträdet. En del slängde hon utanför tomten och en del togs i hinkar som Micke ska ta med sig ut till sitt jaktställe någon dag på Vikbolandet.

Själv tog jag jag i blomsterrummet då det har stått och förfallit över sommaren och så har vi ju bytt ut hydrofon mot en hydropress. Men nu är golvet över luckan tebax och växterna i ordning och vatten i den lilla dammen. Så i morn är det bara å torka golvet där så får jag vara nöjd.

Å det känns lite som även jag skulle vara på väg å bli sjuk för inte orkade jag mycket men svetten rann ändå så det fick bli en kopp kaffe på framsidan av stugan med två goa veinebröd. Sen fixades maten.
Sen bestämde jag mej för att göra något som jag inte gjort mer än ett par gånger i sommar. Gå ner till pooltrallen och sätta mej med en kopp kaffe och kameran och se om det kom några djur på fältet. Micke och Rebecca såg ju faktiskt en stor älgko häromdagen gå och äta bland morötterna men idag hade jag inte sån tur.

När solen precis var på väg ner så kom Kannadagässen och nog låter dom när de kommer flygande de syns på bilden högt upp på himlen och straxt efter tystnade ljudet av dom och jag gick tebax in i stugan. Nu blir det nog ett par timmars vila innan nattpasset drar igång.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.