Lite smårörig helg

by on sep.02, 2018, under Allmänt skrivande

Fredagen blev allt lite smårörig med ett flera timmar långt strömavbrott här ute i skogen. Men framåt sena eftermiddagen var strömmen åter tillbaka och jag kunde starta upp alla mina datorer och mottagare.

Framåt kvällen fick jag flera fotolarm och jag fick skicka iväg både film och bilder till NT på ett par händelser. Bland annat den här händelsen på Vrinnevisjukhusets parkering men även en singelolycka väster om Västra Husby. En singelolycka på E4 i höjd med Åby resulterade dock inte i någon bildförsäljning men man får väl vara nöjd ändå.

Var faktiskt inne på Vilbergsmarken och tog lite bilder bland annat några bilder som man kanske kan ha på nyhetssidan nån gång på vår nuvarande stadsminister. Men vädret var ju inte det bästa heller.
Lördagen var det i alla fall uppehåll och jag drog en sväng till jippot i Söderköping där det var Medeltiden i hela byn.  Å mycket folk var det ju och några bekanta hälsade ja ju på och bytte några ord men sen blev det skogen igen men bara en liten stund för rätt som det var så gick det larm.

Nu var det en olycka i Västra Husby vid avfarten till Norrköping och jag var ju snabbt på plats eftersom det inte var långt ifrån stugan i skogen och även här fick jag leverera en bild till NT.
Sen blev det inte några mer fotouppdrag men det var lika skönt det. Å nattpasset var skapligt lugnt också så jag kunde göra en hel del annat samtidigt.

Idag sken solen när jag vaknade efter nattpasset och lite senare så hörde jag någon på gården och det var Rebecca och lilla Hugo som var utanför. Han ville ha ut hundarna en stund och jag tog en kaffemugg och satte mej och njöt på altan.  Hundarna satt där och väntade för jag hade ju gett Hugo lite hundgodis han kunde mata dom med och nog gillade hundarna det alltid. Varför de just skulle sitta så där vet jag inte men de gillar ju Hugo så de var även på gruset och busade med stenar och annat.

Jag startade upp fyrhjulingarna och båda gick igång utan problem så vi tog båda och Rebecca tog Kevins och lilla Hugo åkte med mej så vi körde ner till sjön en sväng och kollade läget.

Å här står jag och kikar i kameran hur bilderna som jag tog blev men det var ju bara vatten och himmel så det är inte mycket att lägga upp här. Smög iväg till ett annat ställe och kikade på ett par små stugor som ligger nära vattnet också innan vi återvände hem.

Jag åkte in och tankade bilen och köpte olja till Kevins moped och är ju bäst och ha bensin i bilen ifall man får åka långt om det skulle hända något fotointressant. Men risken är väl inte så stor men säker kan man aldrig vara.
På vägen hem fick jag syn på hägern som gick i den lilla konstgjorda sjön vid Bankmarken ett stycke bortanför oss. Å jag kunde ju inte låta bli att slita fram kameran och ta ett par bilder.
Nu är klockan snart tio och Kevin kom nyss hem på sin moped efter att ha åkt in till Vilbergen och tränat en stund på gymmet. Själv ska jag lägga mej och vila lite innan nattpasset drar igång om ett par timmar.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.