Oväntat besök i stugan

by on aug.30, 2018, under Allmänt skrivande

Klockan var  runt sju igår kväll när Cassandra skrev och frågade vad jag gjorde. Hade väl tänkt å vila men de undra om de kunde komma ut en stund så okej. Vila kunde ja ju göra senare.
Så efter en kort stund var de här och då fick jag reda på att de var vid Jonstorp bara några km härifrån när hon skrev och frågade.

Lilla Nicole var ju med också men hon tog plats som vanligt vid trollen som står på hyllan i hallen.  Ghost tyckte han kunde ligga i Cassandras knä å även Kevin var med fast han vill ju inte vara med på bild. Å att han var med berodde ju på att det snackades träning och vad man ska äta och så vidare.  Men vid åttatiden hade de lämnat stugan och lovat att fixa ett par grejer under morgondagen så de kommer tebax i morn kväll igen.
Någon vila blev det ju inte för jag fastna på en tv-kanal och på den vägen var det fram till midnatt när uppdateringarna ska göras för kunderna i Västerbotten. Men får väl försöka sova några timmar på förmiddagen i morn.
Jag slipper ju i alla fall gå upp vid åtta för att förnya mina recept då Jocke i Kinna visste hur man gör på nätet och berättade så till slut kunde jag lösa det också.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.