Det kunde ju varit en bättre dag

by on aug.29, 2018, under Allmänt skrivande

Sov som vanligt några timmar på förmiddagen innan jag släpade mig upp och tog tag i det jag skulle. Konstaterade att jag glömt å hämta ut medicin som jag tar och jag körde in till Vilbergen.  Bestämde mig för att handla lite på Ica idag så slipper man fara runt där inne när det är Vilbergsmarknaden i morn och på fredag.
När jag stannar till på parkeringen kommer en dam fram och säger att jag inte har någon luft i bakdäcket.  Punka alltså. Hum…..

När jag handlat klart så går jag ut och byter däck på parkeringen och åker ner direkt till macken så han kan fixa det till mej.   Å givetvis var Johan på väg hem tidigare idag så det blev bara att lämna däcket och hoppas att man inte får nån mer punka innan man får tillbaka det andra i morn. Men likadan skruv som vid förra punkan var det i alla fall konstaterade jag.
Körde hem och fixa till maten i stugan och kommer på att jag glömde ju gå in på apoteket som jag skulle. Tar min turnummerlapp och sitter där och väntar. När jag kommer fram säger hon att det finns inget kvar att hämta ut utan jag har som vanligt glömt att förnya recepten.
Eftersom klockan inte var fem så kilade jag upp på Helsa i Vilbergen och där satt ju min vän i reception. Å vad vill du då var frågan. Ja ska beställa recept. Men det kan du inte göra längre här utan det måste du göra antingen via 1177 eller på telefon.  Det var bara å traska ut och åka hem med andra ord så den resan blev ju helt i onödan.

I förrgår så gick halva päronträdet av på grund av att det orkade inte bära all frukten. Å igår så vek sig andra delen av päronträdet så nu är det bara å fixa bort å släpa ut så kan ju djuren i skogen få frukten.

Även poolen hade lagt av då det var någon strömdipp häromdagen å då lade både pump och värmaren av. Men nu sätter jag inte igång den något mer utan ja får nog anse badsäsongen som slut för i år. Man ska ju komma ihåg att försommaren då var ju den här platsen välbesökt även om det blev glesare med besöken i augusti.

En hel del gula och även röda små tomater blev det i alla fall utanför stugan. Ska väl plocka in dom i veckan innan några djur kommer och äter upp dom för oss.  Nu ska jag koppla ur slangen som går ner till pooldäcket och så ska jag fixa i ordning den toaletten så Kevin törs gå in där. Han vägrar ju just nu då det kommer in en och annan spindel genom det öppna fönstret där slangen ligger.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.