Händer inte mycket i skogen

by on aug.28, 2018, under Allmänt skrivande

Det händer inte så värst mycket här i skogen de sista dagarna.  Fast jag ska väl inte klaga för så här mycket som jag åkt omkring i år har jag ju inte gjort någon gång. Har ju varit både här och där på evenemang och även om jag nu har fotat då jag varit iväg så har det ju varit för skojs skull.

Funderar på om hundarna tycker det är svalt i stugan för efter att de blev klippta har de trängts alla tre om att vara bland kuddarna i sängen. Å de nöjer sig ju inte med att försöka ligga där när det är tomt utan även på natten smyger de upp och trängs bredvid. Kanske är dax att slå på värmen i stugan snart.
Försökte klippa lite gräs innan hösten kommer och det är försent men det gick inte så bra men det blev ju i alla fall klippt framför stugan å så kan jag nog köra åkgräsklipparen i helgen om vädret tillåter på de övriga grästytorna. Är nog bäst att göra det innan helgen för SMHI påstår att vi ska få regn då.

Lägger väl upp några gamla bilder som dök upp bland minnena i mitt facebookflöde.   Den här bilden togs i Vimmerby vid Bullerbycup för många år sedan. Man glömmer ju inte den cupen i första taget med tanke på att jag körde fram och tillbaka varje dag och ändå jobbade jag på nätterna i stugan. Här får Kevin ett diplom i samband med avslutningen och vi far tillbaka till skogen.

En annan bild som dök upp var den här och då kan vi prata om nyhetstorka då Tidningen Arbetet i Göteborg la ut den här notisen.  Jag visste själv inte om det förrän för 5-6 år sedan då jag fick urklippet tillsänt mej av en före detta anställd på tidningen. Den här tidningen lades ju ner på 90-talet och senare även Arbetet Nyheterna i Malmö. Å de hade tydligen inte något annat att fylla ut tomrummet med på sidan den dagen.

Idag var det också fem år sedan vi var och hämtade vår lilla kattunge som Kevin döpte till Pärson. Å han har växt och verkar trivas i stugan fortfarande.  Nu börjar klockan närma sig midnatt och det är dax att köra igång med nattpasset snart.  Kan ju hoppas det känns bättre i morron efter några timmars sömn för idag klädde jag faktiskt inte på mej alls utan gick runt i stugan i kallingarna hela dagen.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.