Lite bad & badgäster

by on aug.12, 2018, under Allmänt skrivande


I onsdags kom det årliga besöket av prästinnan och sitt följe. Fast vi konstaterade att förra året blev det inget besök. Fast både hon och följet njöt ju av värmen i poolen och förstås av maten jag bjöd på. Följet ville dock inte vara med på bild vilket jag acepterade.
Å i fredags var det dax igen men då kom bara följet och inte prästinnan. Orsaken till besöket var ju inte vare sig mat eller bad utan något helt annat. Jag hade blivit lovad att hundarna skulle klippas å fixas.

Tussen var ju först upp på bordet och klippningen sköttes ute så vi slapp å få huset fullt av hundhår.

Å nog försvann pälsen och man kan ju tro att hon är en dalmartiner men om någon månad har en del av pälsen växt ut och hon kanske är lite lik sig igen. Fast hon verkade gilla sommarfrillan.

Jo å Ghost såg ju kanske inte ut som ett Troll i skogen men väl som en Trollhund. Även han var snäll och tycktes gilla behandlingen även om han vid ett tillfälle sa ifrån.

Å även han blev rejält korthårig men såg ut att trivas ännu mer i sin nya frisyr då han efteråt for omkring och skútta vilt.

Inte så lång päls men väl så tjock faktiskt å fruntimmer å liten som hon är så var hon väl den som försökte säga ifrån mest när trimmern börja köra.

Nöjd verkade hon med bli och vi alla var nog nöjda med hur de blev. Alla utom…..  Ja just det  När katten Pärson kom och skulle gå in så visste han inte riktigt vart han skulle ta vägen. Vad faan hade vi skaffat för nya hundar. Han sköt rygg, fräste och spottade å så försvann han.
Igår kväll dock så gick det skapligt med både lilla Candy och Ghost men vem faan är den prickiga saken så Tussen har han inte riktigt acepterat än men det blir väl vartefter.
Den gamla drönaren som varit på reparation är tebax också och nu är alltså flygstyrkan fulltaglig och båda är startklara för nya drönarfotograferringar.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.