När Hjältarna passerade Norrköping

by on jul.22, 2018, under Allmänt skrivande, Videor & Musik


Igår var varje bro över E4 full av väntande människor som vinkade och ropade när den Polska brandbilskonvojen  körde genom Sverige upp mot Sveg.  Sammanlagt 44 räddningsfordon och över 140 brandmän ska upp och hjälpa till vid skogsbränderna. De kallas hjältar av många men jag vet inte om det är rätt ord. Hjältar är väl i så fall alla som bekämpar bränderna i norr just nu. Å  Sverige är ju med i EU och det kostar en rejäl slant varje år att vara med där. I avtalet ingår också att andra EU-länder ska hjälpa till vid större händelser i något annat EU-land. Men visst kändes det i kroppen ändå när den långa karavanen kom. Blåljus på och sirener vid varje bro och vinkningar från både de väntande och de som satt i brandbilarna. Så nog var det ändå en häftig upplevelse.

Nu är snart helgen över och natten som var fick ja ju i alla fall tillbringa vid arbetsbordet hemma och någon fotografering blev det inte. Återstår att se om även denna natt blir lugn eller om jag får ut och röra på mej med kameran eller drönaren.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.