Så var livet normalt igen då

by on jul.14, 2018, under Allmänt skrivande

Ja så var livet normalt igen då eller vad man ska säga. Vattnet är tillbaka i stugan. Hann med att sova några få timmar på morgonen men vid niotiden kom han körandes i sin bil.

När väl slangen var losstagen från borröret så tog jag en av fyrhjulingarna och drog iväg med slangen. Å det blir ju en sväng i rondellen utanför stugan innan man kör vidare på vägen men det är i alla fall behagligare med den än att gå å dra hela slangen för hand som vi gjorde för några år sedan och då fyrhjulingarna inte fungerade.

När pumpen så kom upp ur borrhålet så kunde vi konstatera att den här som håller fast slangen vid pumpen hade spräckts av någon anledning. Pumpen var efter mätande inga fel på och slangen kortades ner 5 cm och nu kopplinga sattes på innan det var dax att sänka ner pumpen igen.

Han hade visserligen haft med sig två nya pumpar som låg där bak i bilen men nu slapp jag ju byta pump och kostnaden blev istället 1.500 kr istället för 15.000 kronor så jag var ju inte alls ledsen och efter knappt två timmar så kom vattnet återigen ur kranarna i stugorna.

Igår natt så började det brinna i Vrinneviskogen igen och jag åkte som vanligt iväg. Trodde väl inte att jag skulle få sälja någon bild igentligen utan mest bistå räddningstjänsten lite med att svepa över området och kolla så inte fler glödbränder fanns i området. Men någon timma efter jag kom hem till stugan så dök bilden upp på NT:s hemsida.

Trött har jag ju varit idag men så kom det ett larm vid Åbylänken och även om nu Björn har betydligt närmare än mej så tog jag chansen att kanske någon skulle köpa en drönarbild.

Lyfte upp drönaren ett par hundra meter från platsen och flög bara fram och knäppte ett par bilder innan jag tog ner den igen och skickade iväg några bilder till NT. Pratade med Jocke i Kinna som tyckte jag skulle skicka dom till de stora drakarna också då drönarbilder är populära så jag gjorde det också.
Både NT och Aftonbladet tog in den här bilden medans Expressen valde att ha en varningstriangel som bild till sin text. Men tre sålda bilder på 1,5 dygn är ju hyffsat med tanke på hur ofta jag åker iväg igentligen. Men kanske ska börja åka iväg lite längre även om jag vet att Björn är på plats också.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.