Hjärnsläpp och så blir det som det blir

by on jul.12, 2018, under Allmänt skrivande

Ja hjärnan hänger ju inte alltid med och eftersom man jobbar de flesta nätter så blir man dag och datumvill.  Visste ju för ovanlighetens skull att det var onsdag och det var ju både bilträff i Vadstena med musik och så var det ju musik i Tyrislöt. Å jag tyckte ju att Vadstena låg lite väl långt bort bara för ett par timmars besök men ändrade mej senare även om Tyrislöt så det blev att vara kvar i stugan.
Läckan i poolen finns kvar men det läcker så lite så jag gick ner och försökte finna den men inte det heller gick så bra tror jag men gjorde ett par chansningar på ett par ställen och det återstår att se hur det blir. Fyllde på vatten i poolen men vad skulle ja göra sen då.

I brist på något trevligt så kan man ju göra något motsatt alltså slet ja fram fönsterputsargrejerna och plockade bort växterna. Å nu är klockan visserligen halv fem och arbetsnatten har varit lugn vilket gjort att jag hunnit med 7 fönster både inne och ute i stugan. Men det kvarstår ju ca 20 fönster tyvärr. Men de här som jag tog i natt är väl de som man kanske tänker mest på om man nu mot all förmodan skulle få besök nån gång eller själv vilja kika ut genom fönstret.

Dimman ligger rejält tät utanför stugan och på fältet nedanför poolen. Man ser inte värst långt om man kikar om det finns några djur där nere.  Kevin ska snart hoppa i säng har han sagt men undra ju om jag kunde hänga med och hålla honom sällskap då han bubblade och badade en stund å visst kan jag väl göra det.
När vi kom ner så sa han direkt  Faaan också. Bubbelbadet visade bara 37 då det av någon anledning slagit av. Men han dök trots allt ner i den 28-gradiga poolen. I luften är det ju faktiskt bara 11,9 grader så här dax och om ett par timmar får ja gå och krama kudden ett tag. Man kan ju alltid hoppas att den här dagen blir något bättre än onsdagen men tveksamt.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.