Det händer inte mycket i stugan

by on jul.10, 2018, under Allmänt skrivande

Det händer inte mycket i stugan och lite beror det väl på att jag känner mej lite sliten kanske. Trött som attans för jämnan men det blir väl bättre med det vartefter hoppas jag.
I förrgår åkte jag en sväng för att ta några vackra bilder på solnedgången men konstaterade rätt snart att jag var lite för tidigt ute så när jag kom till Hällerstasjön mellan Västra Husby och Östra Ryd så låg solen fortrarande alldeles för högt för en snygg bild.

Bilden får väl duga men det var ju absolut inte den bild som jag tänkt mej från början. Det blev bara att åka hem igen för inte tänkte jag sitta kvar där och vänta till solen gick ner.
Hemma blev det inte så mycket gjort men hade trots att jag skulle vara ledig natten svårt att somna. Så nog var jag vaken å igentligen hade ja ju då också kunnat jobba för jag hade ju tänkt att jag skulle sova lite rejält men är man uppe om nätterna annars så blir det ju svårt att vända om igen på dygnet.

Så straxt efter fyra i går morse så skickade jag upp drönaren och det blev ju ingen solnedgång precis men väl en soluppgång. Denna gången var jag dock lite för sen. Skulle skickat upp den någon kvart tidigare för att få bilden ännu mer effektfull. Men den duger den här bilden också. De mörka molnen å så solen som kikar upp där molnen inte finns.

När klockan närmade sig fem bestämde jag mej för att kila ner till poolen. I luften var det 13,6 grader varmt och i poolen 26 så det kändes riktigt skönt att krypa ner i baljan. En stunds badande så bestämde jag mej för att gå upp och försöka somna. Å denna gång lyckades jag tydligen.
Men trots lite mer timmars sömn än vanligt så har jag gått och varit trött hela dagen och nu är det ett nytt nattpass. Hade ju tänkt något helt annat i morgon på dagen men det har jag konstaterat att jag får lägga åt hyllan tills vidare.  Återstår det att se om det händer något också så man kan åka iväg och fotografera under natten.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.