Ja blev ju lite ovanlig natt

by on jul.05, 2018, under Allmänt skrivande

Det blev ju en liten ovanlig natt. Jag brukar ju inte äta något på nätterna när jag jobbar men i natt så gick jag flera gånger i kylen å kikade. Till slut bestämde jag mej.

Jag lagade till Pommes en ryggbiff och två oxfilebitar å så sallad å så en kall Norrlands Guld.  Ja Kevin fick ju precis samma förstås förutom att han allt fick vara utan ölen. Klockan hade precis passerat 04.30 å jag satt mej på altan och åt och lyssnade på fågelkvittret. Det var skönt ute.  Kevin hade ju spelat dataspel hela natten å rätt som det var kikade han ut genom altandörren. Han skulle just äta sin portion och konstaterade också att Gymmet i Vilbergen faktiskt öppnade 05.00. Han åt sin mat å så började han på att röra på sig och ta på sig adidasbyxorna å luvtröjan.

Vid 05.30 så for han iväg på sin moped in till Vilbergen. Kan vara skönt så har jag det gjort för idag var hans kommentar med ett flin innan han försvann från gården. Jo ja vet att den del tänker att vi nog inte är riktigt kloka här ute i skogen men det stämmer kanske men vi har heller aldrig utgett oss för att vara det. Men vi trivs å vi äter gott och lever som vi vill.
Nu har klockan passerat sex och om en timma ska ja krypa ner under täcket å krama kudden några timmar. Misstänker att Kevin kommer hem straxt efter då han sa att han bara skulle träna drygt en timma men det återstår att se och han om någon lär väl sova länge när han väl dyker ner och kramar sin kudde.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.