Nä jag har inte dött

by on jun.10, 2018, under Allmänt skrivande

Nej jag lever fortfarande även om inte bloggen har uppdaterats lika flitigt sista dagarna. Detta har dock berott på flera problem, strul och annat elände så jag har fått prioritera som det så jäkla fint heter.

Men igår hade jag i alla fall lovat att ha kalas för barnbarnet Nicole här ute. Det var väl tänkt nåt helt annat men man får inte allt att stämma. Som jag tänkte blev det inte i alla fall men hoppas väl att de som var här blev nöjda ändå. Det var ju trots allt inte jag som höll i kalaset utan bara platsen å resten skulle ju Cassandra hålla och fixa med.
Hade nog tänkt mej ett varv framåt kvällen till ett annat ställe också å bara säga hej men det uteblev.

Eftersom solen låg på större delen av dagen nere vid pooltrallen så passade ju badgästerna på att blöta ner sig rejält. Jag drog dock in till Mirum och fixade några myggnät till våra dörrar i stugan.
Natten som gick funkade trots att jag jobbade. Kände mej väl ganska sliten efter bara ett fåtal timmars sömn sedan fredags morse men det gick.
Idag blev det en sväng till Lövdalen igen och där träffade vid grannarna Per och Carina från Evalund. Ja jag skrev vi men det beror ju på att lilla Hugo med sin mamma Rebecca hängde med bort. Å så träffa vi ju Ann-Marie och Hasse som har Lövdalen å ja tjattret satte ju fart så det tog ett tag innan vi kom därifrån. Hemma så kom blommorna i jorden som de skulle å de som såg lite smårisiga ut går ju faktiskt å klämma ihop i två krukor i stället för åtta så dom fick Rebecca.
Hugo såg ju fram mot lite fyrhjulingsåkning och visst ställde jag upp på det. Så Hugo och jag tom min vägreggade och hans mamma tog Kevins och så for vi iväg en kort sväng. Å nog tyckte han det var kul och var ju förstås nöjd när vi kom tebax. Å det behövs ju inte mycket för att göra småttingar nöjda ibland så det känns bra. Men skulle ju testa om det gick å köra runt i skogen bakom stugan.

Jag hade ju varit inne tidigare på Ica i Vilbergen och handlat sallad som jag fixade till i stugan och för ovanlighetens skull så köpte jag faktiskt fläskkotletter med ben i storpack. Nja storpack det var ju bara 10 st kotletter i.

Slängde på dom på grillen och det blev ju riktigt bra å innan kvällen är slut så är också samtliga fläskkotletter det. Nej då det var bara Kevin och jag som ska äta i stugan idag men vi äter :)
Å Kevin han fick ris som han ville medans jag bara tog salladen. När jag satt och käkade ute på framsidan i skuggan kom Rebecca och hade lämnat soporna där ute. Grabbarna i hennes stuga hade somnat å vi bestämde oss för att testa vägen bakom stugan. Är ju dumt å köra ensam om man kör fast å måste ha hjälp så jag har ju alltid med mig bogserlina i min.

Rebecca körde fast ett par gånger på ett par ställen men nog faan hann hon få upp fyrhjulingen innan jag hade hoppat av och fått fram min kamera som låg i boxen bakom mej.
Men hon log stort när jag bara några hundra meter hemifrån körde fast och hon var då snabb med kameran. Klart vi fick loss fyrhjulingen å min är ju en aning lägre än Kevins  och det var ju det som gjorde att jag fastna som jag gjorde. Men jag klev av och gasade lagom och Rebecca sköt på så fick vi upp den som vi skulle och var straxt hemma från alla djäkla mygg och knott som fanns i skogen å vi konstaterade en sak. Det går att köra runt men är absolut ingen väg som man tar om lilla Hugo vill åka med.
Ett dopp i poolen blev det också ikväll å det var ju inte kallt heller då termometern visade 28 grader. Men nu väntar ytterligare en arbetsnatt å undrar hur den ska bli för nog är ja trött men det är bara å bita ihop och inbilla sig att ”sova är överskattat”

 


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.