En dålig dag men den gick den också

by on jun.06, 2018, under Allmänt skrivande

Upptäckte på middagen att det uppstått en läcka på poolen vid utblåset av vattnet.  Åkte in på eftermiddagen och införskaffade tätning. Sen for jag vidare ut till MC-montörerna och hämtade de två däcken som varit på lagning.

Hemma igen i stugan så stack ja ner i poolen och tätade så gott jag kunde och efter det så kröp jag även ner under trallen på utsidan och kollade där läckan var. Förhoppningsvis så ska det hålla men det märker jag väl först när jag vaknar efter nattpasset var vattennivån står.
Sen kom Kevin hem från träningen och även hans kompis Liam var med så jag fixade högrevsburgare och pomme åt grabbarna innan jag gick upp till fyrhjulingarna och monterade dit däcken och satte dit laddarn så batteriet ska vara på topp. Fyllde även på luft i den andra fyrhjulingen för att se hur lång tid det tar innan den luften försvinner.
Sen lade jag mej och vilade en stund för det kunde ju bli fart i Sverigen så här natten till den Svenska Nationaldagen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.