Ännu en varm och skön helg är över

by on jun.03, 2018, under Allmänt skrivande

Solen lyste som vanligt från en klarblå himmel hela dagen. En kort regnskur kom det tidigt på morgonen men den var snabbt borta liksom molnen så när jag vaknade upp efter mitt nattpass så var det som vanligt.

Jag brukar ju inte låta hundarna bada i stora poolen men värmen som varit har även inverkat på hundarna och idag när Kevin var i poolen så lyfte vi i hundarna så de blev rejält nedblötta och fick simma ett par meter innan lilla husse tog upp dom igen till pooltrallen.
Termometern visade på bättre och bättre temperatur men på eftermiddagen slog den plötsligt av då den visade 28. Kikade vad som kunde vara fel och upptäckte att den skulle slå av vid 28 grader så snabbt var jag vid panelen och ställde om parametrarna så nu slår den inte av förrän 32 grader :)

Så värst hungriga var vi väl inte i stugan. Kevin hade varit inne och tränat på förmiddagen och jag fixade lite tvätt och plockade. Han handlade vad jag behövde i stugan när han åkte hem.
Men till slut framåt kvällen så kurrade det lite i  magen så det fick bli grillad ryggbiff och grillad lax i folie med citron och så tog jag sallad medans Kevin tog pomme.

Å när så solen till slut började försvinna bakom granarna så kikade jag på pooltermometern o nu visade den på 30 :) Det var riktigt skönt sa Kevin som är van vid att duscha varmt. Jag har nog blivit beroende av varmt sa han och log. För tidigare har jag tyckt att det varit kallt i vattnet.
Men nu sjunker nog graderna något då jag fyller på med kallvatten och låter den automatiska dammsugaren göra sitt under kvällen. Lite renare blir det ju och resten gör jag i morgon men sen är det ju fritt fram igen i någon vecka innan den måste göras ren igen. Ja allt beror ju på besökarantalet i stugan under veckan förstås.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.