Termometern visar +30 grader

by on jun.03, 2018, under Allmänt skrivande

Nattpasset gick bra trots att det var väldigt rörigt i Västerbotten med Helgens Brännbollsyra som pågår även natten som kommer. Efter några timmars sömn så vaknade jag till och gick ner till poolen som vanligt för att kolla läget.  25 grader visade termometern och i luften 30 grader i skuggan. Å det kändes.
Även Kevin vaknade skapligt och han tog mopeden till stan för å träna en stund. Själv tog jag bilen till Söderköping och Willys och gick in och handlade lite. Köpte med mej en kartong svenska jordgubbar hem och de var inte så fasligt dyra och jäkla goda.  Skulle ju även se om nån skulle med ut på landet men planerna hade ändrats lite så det uteblev.

Framåt eftermiddagen kom Kevins gamla klasskompis Ellioth ut med sin dator och de brukar ju spela online tillsammans på kvällarna men nu kom han ut och de körde gemensamt i Kevins rum. Å jisses vad det blev varmt. Men med en fläkt öppen dörr och ett litet galler så inte hundarna stack ut så löste vi även det.
Idag blev det färskpotatis, burkskinka, sill och gräddfil till middag men grabbarna åt och tyckte det var gott.  Efter det konstaterade jag att jordgubbarna nästan var slut så jag tog bilen en andra gång och stack till Sörping.

Fyra kartonger fick jag med mig hem och så förstås ett stort glasspaket också. Å jag vet ju att även en liten kille i grannstugan tyckte jordgubbarna var goda så då finns det ju åt honom oickså i morgon för det här ska väl räcka och bli över.
Vid midnatt så körde vi hem Ellioth och för ovanligheten så följde även Kevin med in till stan och han hjälpte Ellioth att bära in datorgrejerna han haft med sig. Å när han kom ut igen från den mörka gården konstatera han snabbt att där i området skulle han inte vilja bo i alla fall.
Klockan har passerat 01 och än så länge är det lugnt på nyhetsfronten men det lär nog droppa på i Västerbotten i natt också misstänker jag. Ett redigt myggnät vid sovrumsdörren underlättar ju mitt jobb vid datorn  vid skrivbordet.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.