En riktigt het dag

by on maj.15, 2018, under Allmänt skrivande

Idag har det nog varit årets varmaste dag hittils. I alla fall kändes det som det ute när jag efter några timmars sömn vaknade till efter jobbnatten. Men i natt som kommer är jag ledig och det känns inte helt fel.

I natt plingade det till i mobilen och då var det en bekant som berättade att det skulle faktiskt kunna gå att fotografera planeten Jupiter riktigt bra.  Nu blev väl min bild inte så värst bra trots långt försök med otroligt många bilder. Men å andra sidan finns ju den här planeten ett lite stycke bort :)  Men trots allt så blev det ju en bild i alla fall.

På middagen hängde Rebecca med mej bort till Lövdalen där jag handlade in lite fler växter att ha i fönsterlådorna utanför fönstren. Å lilla Hugo var ju förstås snäll och hjälpte till med både planteringen och vattningen av växterna. Lilla Candy sitter ju bara å väntar på att någon ska spruta vatten på henne så hon får bita efter strålen.
Några växter blev kvar då jag bara inte orkade göra det i värmen och det är ju de 12 växter som ska sitta runt dammen. Men det tar vi i morn.
Rebecca var snäll och trimmade gräsmattan där gräsklipparen inte kommer intill. Så vi får se om jag kan låna klipparen i morn å köra runt några varv :)

Skulle ju ha lagat potatis och morötter i ugn men när jag konstaterade att potatisen så gott som var slut så fick jag tänka om så det fick bli det här ute på altan i ljudet av fågelkvitter. Men det smakade inte illa det heller å ölen var ju skapligt kall.
Men idag blir det skapligt läggdax eftersom Rebecca jobbar natten å förhoppningsvis ska ja komma upp skapligt i morron så gräset blir klippt, plantorna vid dammen i jorden å så sist men inte minst ska ju bubbelbadet göras rent och fyllas på igen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.