Värmen å vädret håller i sig

by on maj.14, 2018, under Allmänt skrivande


Igår skrev en bekant på Facebook att jag skulle hålla utkik för det skulle nog komma en lufballong farandes rätt nära stugan i skogen. Å mycket riktigt efter några minuter dök den upp. Jag kan väl erkänna att det ser ju rätt vackert ut men det finns inte någon som skulle få i mej i en sån där jäkla korg i alla fall oavsett vilken utsikt det nu må vara.

Igår när Kevin var å träna i stan så efter en stund satte sig Tussen vid staketet och hon vägrade komma trots att jag ropade på henne. Dock fick hon en jäkla fart när jag sa poolen å då kom hon minsann med. Men efter en liten stund försvann hon upp igen och satte sig. Å troligen väntade hon väl på att hennes lilla husse skulle komma farande med sin moped.

Idag mötte jag Ekorren. Han var nog lika nyfiken som vi som stod och kikade på den. Men när vi kom närmare så rusade den upp högt i trädet men efter en stund var den nere igen. Den här bilden lyckades jag få på den när vi kikade på varandra. Efter en liten stund gick vi bort och då for den ner på marken och sprang iväg mot skogen intill. Kul att man har en ekorre på tomten men jag vet ju också att den är en jäkel på att stjäla fågelägg.

Lilla Hugo i grannstugan var ju ledig från förskolan idag så Rebecca och han kom ner till poolen där paviljongen fick bli min arbetsplats under större delen av dagen. Å jo då jag försvann allt ner i poolen mellan varven. Passade också på att tömma ur allt vatten i bubbelbadet så i morgon blir det städning av det för att sedan fylla på med nytt vatten å slå på värmen igen.
Dagens temperatur i poolen var 24 grader och blir det nu inte allt för svalt i luften i natt så ska vi nog kunna komma upp i 27 grader i morn men det återstår att se.

Här sitter Rebecca och redigerar bilder som hon har tagit på ett fotouppdrag och nog ser hon ut att vara allvarsam. Hugo lekte ju med hundarna och badade i poolen han också mellan varven.

Hundarna fanns förstås med och sprang runt å ännu roligare var det ju när Hugo stänkte lite vatten. Men solen och värmen tog på krafterna även för hundarna.

Lilla Candy lade sig i skuggan nära vattenskålen med det kalla vattnet de fick. Ghost låg under bordet i paviljonen och Tussen sökte skydd på gräsmattan i skuggan.

Senare på kvällen så ville Rebecca att vi skulle testa lite drönarbilder då det kan vara intressant att även ha med detta i hennes fotojobbserbjudanden. Å här blev en bild som jag tycker blev riktigt bra.

Efter en så hård och slitsam dag :)   så blev det kväll och jag gick ner till poolen och tog en Long Drink. Den kunde ju varit lite kallare men den fick gå trots allt. I morgon väntar en ny dag med nya uppgifter. Men först väntar mitt nattpass och jag ser på klockan att jag hinner med att vila ett par timmar innan dess.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.