En tidig morgon vid poolen

by on maj.13, 2018, under Allmänt skrivande


Klockan börjar närma sig fem på söndagsmorgonen och jag smög ner till pooltrallen för att se om jag kunde se några djur på fältet. Men dimman hade börjat smyga sig upp på fälten och långt bort kunde jag skymta ett rådjur som jag dock inte kunde få med på bild.

Även om nu det kändes svalt i luften där jag stod så var det ju faktiskt +9,2 i luften och 20.4 i poolen. Men det var nog dimman som gjorde att det kändes svalt. Kikade på alla amplar som kommit på plats och känner mej verkligen riktigt nöjd med att fått allt i ordning så tidigt detta år. Men mycket är ju tack vare att min goa granne har hjälpt mej annars vet i attan hur det varit.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.