Nu är poolområdet klart och blommor på plats

by on maj.12, 2018, under Allmänt skrivande

Nu är poolområdet klart och de blommor som ska vara där också på plats för i fredags på middagen så körde jag bort till Lövdalens Handelsträdgård och grannen Rebecca och lilla Hugo hängde med då jag inte skulle få plats med alla blommorna i min egen bil.

Lilla Hugo gillar ju blommor och gick in i det stora växthuset och kikade. Jag hade ju redan bestämt mej men sen var ju frågan om det fanns så många blommor av den sorten som jag ville ha.

Lite allmänt prat med personalen blev det ju som vanligt men inte om blommor utan om våra pooler. Kunde konstatera att jag nog ligger riktigt bra i tiden och när jag dessutom kikade på facebook för ett år sedan konstaterade jag att den här dagen hade vi bara 10 grader och en rätt smutsig pool.
Idag ett år senare så är ju temperaturen 22 grader och en ren och färdig pool.

Det blev att lasta in 12 st amplar för det var väl det jag skulle ha eller…   Jo det var det nog allt. Så vi bar ner alla och satte ner dom i de krukor som redan står på trallstaketet.

Å visst blev det snyggt men hur var det nu med antalet amplar. Givetvis hade jag tänkt fel så det fattades ju en ampel .

En kopp kaffe och så lite jobbande förstås en stund men sen återvände jag till Lövdalen för man vet ju inte om just den sorten tar slut. Lite undrande var de allt när jag kom tillbaka och skulle ha fler plantor.

Men till slut var allt på plats och nu är det bara lite buskar och så om jag kan få bort de där granarna som jag en gång tidigare kapat av så blir ju sikten efter djur betydligt bättre också men det är ju trots allt ingen panik med. Nu är det ju klart, rengjord pool, paviljongen på plats, värmen i pollen fungerar, blommor på plats. Ja så gäller det ju bara å njuta av platsen också i år. Men jag konstaterade att jag har nog suttit här nere mer i år än vad jag satt där under hela sommaren förra året så det blir nog bra.

Lite senare så tutadepostbilen på mej och ytterligare en sak blev i ordning. Skyddet vid fjädrarna vid studsmattan har ju varit borta i flera år men jag tyckte det var dax nu att skaffa ett nytt innan något barn som kommer hit skadar sig. Å så här blev det när det var klart.

Det är inte bara vitsippor, blåsippor som växer i slänten där våra små djur ligger begravda. Nu har även Gullvivorna kommit upp rejält och det ser så vackert ut. Kevin kom hem efter träningen och idag var Liam med. Passade på att fixa mat och bjöd då även grannen på mat. Efteråt gick grabbarna ner och bubbla i bubbelbadet men passade även på att bada i den stora poolen.
Lite senare dök ytterligare ett par grabbar upp och det var Kevins klasskompis Ludde och hans gamla dagiskompis Emil från Lövdalen som kom med strandloppan.

Klart att lilla Hugo fick sitta i den bilen också å nog tyckte han att det var kul. En sån här skulle han nog vilja ha och jo jag skulle nog också kunna tänka mej en men nackdelen är ju att de inte går så jäkla fort utan bara som en moped.

Efter en stund så gick vi ner till poolen så Emil fick se vart alla blommorna som jag köpt borta hos dom tagit vägen. Å han tyckte allt att det blev snyggt också. Sen skulle grabbarna börja bryta arm och som vanligt så vann ju Kevin över mej medans Liam som gapa mest hade tränat munmusklerna mest och inte armarna så han förlorade. Lilla Hugo ville ju testa också om han var stark och det är klart att han vann över mej.

Sen skulle alla grabbarna åka in till stan men först fick ju lilla Hugo åka en sväng med Emil i strandloppan runt i vändzonen å nog sken han som en sol efteråt men sen körde alla grabbarna iväg härifrån och in till stan en sväng. Kevin och Liam på moppen och de andra två i strandloppan.  Efter ett par timmar kom han hem och då hade de kört runt lite i stan och så åkt till Mc Donalds vid Ingelsta och köpt Milkchake.
Jag fortsatte att jobba och något sova blev det inte så lördagen var allt rätt seg men en del pappersarbete blev det allt gjort även om inte allt blev klart.
Vid 19-tiden kände jag dock att varken hjärnan eller kroppen hängde med så då gick jag och lade mej en sväng så jag ska vara utvilad när jag kör natten. Å straxt före midnatt så vaknade jag upp och nu sitter jag framför skrivbordet och jobbar fram till 07.30


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.