Inte mycket ute idag inte

by on maj.10, 2018, under Allmänt skrivande

Idag var jag inte ute mycket alls. Å det berodde inte på vädret utan att jag fick ett anfall att städa huset å tvätta och fixa. Å jag började ju med mitt blomsterrum där många växter tyvärr hade dött. Fyllde på vatten i den lilla dammen och slängde de döda växterna och så vattnade jag som vanligt alla växter. 55 liter vatten till 68 växter i stugan. Inte lustigt att nån växt dör ibland :)
Sen fylldes det på lite vatten till i stora poolen och eftersom det var rätt kallt ute i natt endast 4 plusgrader så hade ju poolvärmen sjunkit några grader så idag nådde den enbart upp till 22 grader.
Huset blev dammsugat och två tvättar fick jag kört och klart också. Middagen intogs på altan och kaffet efter maten blev jag bjuden på av grannarna intill. Sen var det bara att varva ner lite inför natten.  Skulle ju sovit lite men det lyckades jag inte med.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.