Bara blommorna nu då

by on maj.08, 2018, under Allmänt skrivande

Nu är det fasen mej bara blommorna som fattas i trädgården för att det ska vara perfekt.  Rebecca å lilla Hugo hjälpte mej i förrgår att klippa hela gräsmattan med handjagaren.

Det var ju trots allt ett par tusen kvadratmeter och dessutom var ju gräset rejält högt också. Men de slet på tappert och till slut var hela gräsmattan klar.

Fast Rebecca tyckte ju att hon fick ju både motion och blev solbränd då hon traskade runt medans jag fixade nere vid poolen och jobbade också förstås men med nyheterna.

Igår kom årets första badgäster, yngsta dottern och barnbarnet och Cassandras kompis fast något badande blev det allt inte i stora poolen då jag vräkt i klor och höll på att dammsuga den. Men sola kunde dom och likaså bubbla i bubbelbadet. Jag fixade slangkopplingar och höll på med min radioutrustning och lite annat.

Lite senare på kvällen gick jag ner till poolen och satt mig och njöt av tystanden och kollade in hur poolbelysningen och annat fungerade. En ny pump beställdes så man slipper höra den pumpen jag har nu som låter som den går på sista versen. Rebecca kom ner en sväng med sin kopp kaffe och samtidigt dök råbocken upp en bit nedanför.

Idag var vädret lika bra och värmen bara höjdes i poolen. Så när det stod 19,2 på termometern så pallrade jag mej i och faktum är att jag tyckte det var riktigt skönt. Innan kvällen hade kommit så visade termometern på 22,9 grader och det ska ju bli lika fint väder i morn så vem vet. Kanske vi passerar 25 grader.
I morse så åkte jag med Kevin till tandläkaren och han kunde ju åkt själv. Men han var febrig och rejält däven. Har ju sagt återbud två gånger på grund av nationella proven i skolan så det gick bara  inte å lämna ett återbud till tyckte jag. Nu kollade han bara och tog ett par röntgenbilder å så ska han tillbaka dit senare i maj. Så efter det så åkte vi hem och han tog igen sig. Låg i sängen redan vid 21-tiden och termometern visade 38,3 grader. I morn måste han ändå pressa sig iväg till skolan även om han nu får skjuts av mej då också för då är det nationella prov igen i skolan men sen misstänker jag att jag får plocka upp honom å köra hem honom. Sen har de ju ledigt både torsdag och fredag sån tur är. Så bara å hoppas han är frisk när skolan börjar igen på måndag.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.