En solig och bra dag

by on maj.05, 2018, under Allmänt skrivande

Efter att ha sovit några timmar så vaknade jag upp av att solen sken från en klarblå himmel. Frågan var ju om det skulle fortsätta att vara så här fint. Fixade lite nere vid poolen och fyllde på mera klor. Tror ändå att kloret jag köpte på Rusta inte är så starkt för det luktar inte ett dugg jämfört med det jag brukar köpa och det verkar heller inte vara lika effektivt.
Lite senare så kom det ett pm på facebook. Enda som stod var Hemma ? Ja svarade att jag var det och nästa meddelande var  Ta in hundarna. Så det gjorde jag ju också förstås.
Misstänkte med en gång att det var till häst som personen kom.

Å mycket riktigt ett par minuter senare stod en stor häst och på den satt Ullis. Det är ju Kevins gamla klasskompis mamma och nu hade hon flyttat hästen till en sommarhage inte långt ifrån oss och tänkte kika förbi. Blev lite prat och när så Kevin kom ut och visade sig så sa hon direkt att honom skulle jag aldrig känt igen om jag mött honom på stan. Å klart det är ju några år sedan han och Tindra gick i samma klass på Vilbergsskolan.
När hon red iväg så gick jag in och fortsatte fixa lite innan jag återigen försvann ner mot poolen. Datorn sattes upp i paviljongen ljud fixades så man kan höra på musik i lagom volym. Sista skräpet som låg på pooltrallen sopades bort.

Där satt jag verkligen bra och Rebecca med lilla Hugo kom ner från grannstugan och åt sin middag där nere. Så här blir nog en bra arbetsplats under sommaren bara vädret tillåter.

Rebecca lånade vattenslangen och tog fram högtryckstvätten som Micke hade tagit med sig hem. Så nu blev både deras bil och min bil betydligt renare. Lilla Hugo fanns ju förstås med och hjälpte till.  Sen visste ju Hugo om att det hade varit en stor häst på gården idag när de inte var hemma så då ville han minsann upp till ”sin” kompis Skvättan och klappa hans hästar också.

Så eftersom de inte ville åka själva upp dit så hängde jag med å Hugo fick klappa hästen Nisse som dock ville pussas lite men det ville ju inte Hugo. Det räckte allt med att klappa honom.
Hade ju tänkt sova en stund men hur jag än låg och vred och vände på mej så blev det ingen sömn. Så nu har klockan blivit midnatt och det är bara å jobba på fram till morgonen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.