När morgonen gryr

by on maj.05, 2018, under Allmänt skrivande

Även nu på morgonen när jag klev ut straxt efter fyra så hördes göken. Det börjar ljusna ute och jag ville kolla om timern till poolbelysningen och kristallkronan hade fungerat och slagit av.

Det hade börjat ljusna rejält men mellan granarna kunde man skymta månen som fortfarande var uppe. Lamporna i poolen och kristallkronan hade släckts precis som jag ville de skulle göra.

Jag kikade ut över fältet från pooltrallen men några djur såg jag inte till. Bara månen lyste långt bort. Jag njöt av tystnaden och hörde på allt fågelkvitter som började vakna till liv.

Jag vände mej bort och fick se något mörkt stå längs vägkanten en bit från stugan. Å visst var det ett rådjur. Jag tog en bild och även om den inte blev så bra så ser man ju att det är ett rådjur. Kikade runt en gång till innan jag gick upp mot stugan. På min altantrapp satt vår lilla hund Ghost och väntade troget på att jag skulle komma in. Jag öppnade kylen och poof så kom de andra två hundarna å de fick en varsin skinkskiva. Nu fortsätter jag att jobba ett par timmar innan jag går och lägger mej och kramar kudden i brist på annat.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.