Nu är det bara lite småfix kvar

by on maj.05, 2018, under Allmänt skrivande, Huset där jag bor

Nu är det bara lite småfixande kvar vid pooltrallen å så växterna förstås men det är ännu för tidigt att köpa in några dit. Däremot ska ett av de mindre borden bytas ut till ett ännu mindre :)
Sen ska ljudanläggningen fixas och jag funderar faktiskt på att sätta på en dimmer på Kristallkronan i paviljongen.

Ja för jag köpte till slut den där lilla kristallkronan som jag kikat på ett par gånger men tycker trots att det är en 30 watts lampa att den kan vara något för stark. Men vi får väl se. En vaxduk blev det även där inne och det blev riktigt bra.

Innan det blev riktigt mörkt var jag nere och kikade och tog ett par bilder och även poolbelysningen som Rebecca hjälpte mej med att fixa på plats blev helt perfekt. Å poolen behöver ju förstås dammsugas å värmen bör nog allt bli lite högre innan jag sätter ner kroppen i baljan.

Det här är dock en gammal bild men det ser ju likadant ut fortfarande där inne dygnet runt om man nu får för sig att ta ett dopp vid något tillfälle och slappna av.

Blir det varmt och soligt ja då finns det ju faktiskt plats att ligga och sola på pooltrallen och jag kan ju faktiskt jobba samtidigt då det går att ha arbetsutrustningen på bordet i paviljongen.

När klockan närmade sig midnatt gick jag ner och tog ytterligare en bild när det var riktigt mörkt ute och jo då det ser klart godkänt ut.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.