Nu är helgen över och nattgästen åker vidare

by on maj.01, 2018, under Allmänt skrivande


Nu är helgen över och i morgon bitti så kör jag upp Fredrik till Evalund där hans lastbil står och han kör vidare mot Linköping för att lasta av och sen vidare söderut så om ett par dagar är han hemma hos frugan sin och barnen igen. Trevligt att träffas och snacka Foto och annat då vi känt varandra så länge men ändå bara snackat i telefon eller på FB.
Bilden ovanför tog han med sin proffskamera och lite extraprylar från min pooltrall och visst är bilden läcker.

Den här bilden tog han en stund tidigare när Tranan kom och flög neråt sitt bo. Att den kom ensam beror nog på att Tranhonan ligger på ägg nu kanske. Skulle så gärna vilja hitta boet och fotografera men det är nog svårt.
Nu kom Kevin in och undrade om han fick bubbla en stund och klart han får det sen blir det nog att krypa ner i sängen eftersom jag är ledig i natt. Å i morn ska ja ju upp 06 då jag ska köra upp Fredrik till Lastbilen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.