Kan det vara så faktiskt

by on apr.28, 2018, under Allmänt skrivande

Det kan ju vara så faktiskt den rätta blev en nyhet å inte nåt mera :)   Skämt åsido kunde ju inte låta bli att lägga in bilden som jag hittade på FB.
Dagen har rullat på men tycker ändå inte att det blev något nyttigt gjort. Men jag slapp i alla fall laga maten idag då Kevin undrade om möjligen inte morfar var sugen på Kebabtallrik och det förslaget acepterade jag ju direkt för det är inte ofta han vill ha något sånt.

Å jag förstod ju det redan när vi åt Kebabtallriken att det skulle komma en fråga senare ikväll å visst hade jag rätt. Så han fick två hamburgare med sallad, dressing och tomat och så här såg dom ut innan locket lades på :)  Jodå jag gjorde en åt mig själv också även om jag kanske bara borde ha ätit en sallad men vaddå.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.