Så kom sommardrickat och nattljusen

by on apr.27, 2018, under Allmänt skrivande


Så kom sommardrickan med drinkarna och ölen hem till stugan och det här borde väl räcka över sommaren såvida jag inte får nån anstormning av besök till stugan. Helt säker kan man ju inte vara. Verkar som en del redan har bestämt sig å undrar hur det skulle vara om man drog ihop ett gäng på 15-20 personer :) Vem skulle grilla å vem skulle fixa resten. Å var skulle vi vara om det började regna haha  Jaja

Inte bara det kom utan även mitt lilla paket med nattljus. Ja nu menar jag inte nån belysning ner till pooltrallen utan små små lysen med ett otroligt starkt ljus till drönaren. Den nya lagen säger ju det att jag måste ha det om jag nu skickar upp drönaren under mörkrets timmar. Å resten av tillstånden som behövs och försäkringar har jag ju för båda drönarna. Kanske jag även beställer såna till den andra drönaren som jag förvisso inte kör med så ofta men ifall det nu skulle ske så kan det ju vara bra att ha. De var ju inte så hysteriskt dyra heller.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.