Det blev mer än en flaggvimpel idag

by on apr.26, 2018, under Allmänt skrivande

Det blev mer gjort än att hissa upp den nya flaggvimpeln idag. När Rebecca kom hem så hjälpte hon mej att bära ner paviljongen som jag köpt. Sen började vi bygga men avbröt efter en stund när det började regna rejält. Men regnet höll inte i länge å både hon och lilla Hugo tyckte vi skulle fortsätta så vi gick ner och gjorde det.

Efter ett tag var paviljongen uppe och fastskruvad i trallen. Nu var det bara stolarna och bordet som skulle in. Efter en stund kom Micke hem och kom ner och slog sig ner. Det här var ett lyft tyckte han och det hade jag tyckt redan från början att det nog skulle bli.

Så där inne satt  vi och njöt och några öl blev jag bjuden på också. Tiden rann iväg och Hugo var ju glad för nu kan ju även hundarna vara där nere eftersom ett staket är uppsatt runt hela pooltrallen. Blåste gjorde det väl lite utanför men inte där vi satt. Nu är det en liten 12/24 volts belysning som ska dit också sen är det helt okej för i år tycker jag. När vi lyfte våra bakar därifrån hade klockan tickat på snabbt och hundarna satt hos mej och gnällde. De brukar ju få mat vid 18-tiden, vadå var klockan mer. En titt på mobilen och kunde konstatera det var dax att både ge hundarna mat och fixa vår egen middag. Klockan var ju närmare halv åtta.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.