En ny vimpel i flaggstången

by on apr.26, 2018, under Allmänt skrivande


Min vimpel gick ju sönder för ett par år sedan och förra året glömde jag helt av att köpa en ny. När jag nu ändå har en flaggstång så ska det ju också vara en vimpel eller flagga i toppen. Så idag stack jag ner till Jula och införskaffade en ny vimpen och hissade upp. Flagga har jag ju men det är ju inte så ofta som man hissar upp den precis. Födelsedagar och när någon nära faller av pinn.
Men hur som helst så är det ju snyggt med vimpeln.  Jag vet inte om det stämmer men förr sa man att om man inte är hemma ska vimpeln heller inte vara hissad utan enbart om man är hemma i stugan. Oj vilken jäkla hissande och halande det skulle bli här i så fall om jag skulle ta ner den varje gång jag åker till stan  för det händer ju några gånger om dagen. Så den får nog hänga uppe oavsett om jag är hemma eller inte.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.