Lite gjort blev det i stugan

by on apr.25, 2018, under Allmänt skrivande

Lite gjort blev det i stugan idag. Var ju stan och gick på Jula och kikade på den där paviljongen å priset var ju onekligen intressant men skulle jag få in den i bilen. Jag skulle ju handla också så jag åkte därifrån tomhänt och så handlade jag på Ica i Vilbergen förstås. Hem och lasta av matvarorna å sen fälla ner säten ryggstöd osv å så begav det sig av till Jula igen.
Under tiden jag var hemma hade en varit och köpt samma paviljong och nu fanns det ju bara två kvar men vad gjorde det. Jag skulle ju bara ha en :)  Nu står kartongen utanför stugan och om vädret tillåter så kanske den kommer upp i helgen men det märker vi.
När det så var gjort så fixade jag maten. Kevin hade kommit hem och hoppat över träningen idag. Så det blev pepparbiff och ris.  Nu hade jag ju även skinkstekar i kylen som var tvungen att fixas så jag skar upp dom och gjorde grytbitar av allt och fixade tre middagar med grytbitar och sås.
När ja nu ändå var på gång så hade jag tagit fram 1,6 kg blandfärs och passade på att göra tre köttfärslimpor. Meningen är ju att jag ska ha det som jag hade det förr innan jag började operation tömning och förbruka allt som fanns i båda frysarna.

Så nu står det snyggt uppmärkt och även andra färdiga maträtter ligger prydligt synligt i köksfrysen.  Några maträtter till ska jag allt laga till och frysa in men det får allt vänta lite.  Jag har ju bytt sängkläder och tvättat dom också å man hinner ju inte allt.

Idag kom även kuvertet med T-tröjan som jag bett honom trycka upp till Rebecca eftersom hon hjälpt mej så mycket i trädgården. Nu fick hon inte bara en för så snål är jag inte men jag var ute efter att kolla så storleken stämde. Nu var den där inte urringad å hon skulle helst vilja ha V-ringade tröjor så resterande tröjor som hon ska få blir så men med samma typsnitt.
Det var ju min kompis sedan många år Joakim Eriksson som igentligen är fotograf men som även håller på med tryckerier och han tryckte ju upp mina T-tröjor med Wighsnews och faktum är nu efter 10 år börjar de bli färdiganvända. Har faktiskt fortfarande en som hela trycket finns kvar på men hur många gånger genom åren har inte den tvättats. :)

Idag beställde jag även två såna här små grejer men de är inte alls så stora som på bilden utan får plats på fingertoppen. Ja vad det är ska jag berätta och visa en bild på när jag får dom till dess får de som undrar fortsätta undra.
Förhoppningsvis kan de komma i morn eller på fredag. Men i morn ska i alla fall Kevins skor komma som vi beställde i förrgår.  Kanske blir det ett par timmars vila nu innan natten.  Kanske inte räcker med att sova 2 timmar vid ett tillfälle och max 3 timmar på morgonen. Ska kanske höja till 3 på kvällen också :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.