Regn och storm utanför stugan

by on apr.23, 2018, under Allmänt skrivande

Det har regnat rejält idag utanför stugan och man kunde ju nästan tro att det stormat också när man kom ner till pooltrallen på eftermiddagen.

Det låg ju stora grenar på en stor del av trallen men någon riktig storm var det ju inte utan möjligen min gode granne som stormat ner där med lilla Hugo innan regnet kom och rensat bort en hel del stora grenar så det blev bättre på trallen.

Å nu var tydligen även staketet som JAG hade tänkt sätta upp redan uppsatt så nu kan förhoppningsvis inte hundarna rymma iväg då de får vara där nere medans vi är där.  Snyggt blev det också å nu framåt kvällen så stormade grannen ner igen och släpade ut alla grenar därifrån också. Så visst har det stormat. Får nog lägga ut några landminor snart så hon håller sig lugn.

När nu sommarvärmen var som bortblåst idag så blev det ju inget grillande utan köttgryta och potatis från spisen. Värmen kom inte från solen heller utan från braskamin men det kändes rätt bra ändå.

:,

1 Comment for this entry

  • Rebecca

    Jag hann först haha såklart har jag stökat ner med grenar får jag ju städa bort det & resten tar vi efter kl 14 imorgon Hugo & jag om det är bra väder :)

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.