En varm å härlig dag

by on apr.22, 2018, under Allmänt skrivande

Vaknade upp efter några timmars sömn och gjorde lite nytta inomhus innan jag gick i trädgården. Idag var det riktigt skönt ute igen och det var ju tråkigt att det var så svala vindar igår. För idag var det sommarvärme igen.

Så jag gick ner till pooldäcket och kikade på hur jag skulle göra då Rebecca och Micke har plockat bort staketet ner mot poolen så bör det ju vara en bra grind där så inte Hugo kommer in. Nu hade de en grind men givetvis var gluggen i mitt staket vid poolen för smalt så jag skruvade loss några sektioner och kunde flytta på det igen innan jag återigen skruvade fast det. Så ett gångjärn till i morgon så blir det perfekt å så ska jag fixa några skruvar till så jag kan få fast staket som jag har och kanske kan hundarna få fritt fram till pooldäcket när vi är där för då kan de inte rymma ut i terrängen.
Även den automatsika dammsugaren i poolen slängdes i och nog fick den upp en hel del skräp från botten. Det bliv även påfyllning av vatten eftersom jag backspolar så ofta de första dagarna när man kör igång systemet. I morn ska det ju bli sämre väder så det passar bra att man fortsätter å fylla på vatten då och låta dammsugaren gå av sig själv. Men sen är det dax att även slå igång poolvärmaren.

Kevin var i stan och tränade och ville vi skulle grilla även idag men vi kunde ju ta högrevsburgare tyckte han. Så han köpte med sig ost och tomater hem å jag satte på grillen.

Så Kevin var inte alls missnöjd när han fick dessa två serverade å det fick lustigt nog bli dagens middag då ingen av oss var hungrig på något annat. Jodå han har en hamburgare med ost och tomat även för kvällen som han brukar vilja ha.
Nu har klockan närmat sig halv tio och kanske det blir lite vila innan nattpasset drar igång igen. Men den här natten blir nog lugn för det är ju söndag.

Ser ju onekligen inbjudande ut men tror nog allt att jag vill ha några +grader till i vattnet innan man ger sig i. Bara +11,8 nu straxt före tio.

:, ,

1 Comment for this entry

  • Rebecca

    Fast nu är du envis Micke & jag fixar staketet idag så det så! Lyssna nu!
    Du kan få i kolla det sen bara vi ska såga ner träden & så med annars gör jag det när du sover haha!
    Hoppas natten gått bra vi hörs säkert sen!

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.